%100 Doğal Yayla Tereyağı

%100 Doğal Yayla Tereyağı

Kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi tereyağı doğal ve yayla üretim farkıyla tüketmek isterseniz Köyde sizleri bekliyor. Siteden alacağınız tereyağları %100 doğal olmakla beraber özel üretimdir.

Tereyağı mutfakta birçok yemeğin içerisinde kullanılmaktadır. Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan bembeyaz tane tane pirinç pilavında, pişirilen yemeklerde, yaptığımız eriştelerde mutlaka tereyağına ihtiyaç duyarız. Ayrıca sabah kahvaltılarında ekmeğe sürülüp üzerine bal akıtılarak ya da mıhlama içerisine ilave edilerek tercih edilebilmektedir. Yayla tereyağı fiyatları hakkında bilgi almak ve en organik tereyağını sofralarınıza taşımak isterseniz Köyde.Com en doğru tercih olacaktır.

%100 Doğal Yayla Tereyağı Nerede Üretilir?

Günümüzde pek çok tereyağı satıcısı doğal tereyağı sattığını, Karadeniz’den getirttiğini söyleyerek tüketicileri kandırmaktadır. Oysa doğal tereyağı tadından, kokusundan ve kıvamından kolayca anlaşılmaktadır. Karadeniz bölgemizde en çok Rize, Trabzon ve Giresun’da üretilen organik tereyağı tüm Türkiye’ye sitemizden satılmaktadır.

%100 Doğal Yayla Tereyağı Faydaları

Tereyağı bazı uzmanlara ve diyetisyenlere göre; kalp damar sağlığı açısından zararlı görülse de yapılan araştırmalar bu zararı sahte tereyağlarının verdiğini kanıtlamıştır. Dolayısıyla sitemizden aldığınız Rize yayla tereyağı sayesinde son derece sağlıklı bir alışveriş yapmış olacaksınız. En iyi tereyağı seçeneklerimizle karşınıza çıkarak asla tüketiciyi yanıltmayan bir misyonu kendimiz için belirledik. İşte doğal yağımızın faydaları:

  • Midenin en rahat bir şekilde sindirebileceği yağ çeşitlerinin başında gelir. Sabah kahvaltısında ya da yemeklerimizde yağ kullanmak zorunda olduğumuz düşünüldüğünde mide sağlığı için mutlaka bu yağ tercih edilmelidir.
  • Yaşlandıkça ortaya çıkan eklem sorunlarının yaşanmaması ya da hafif düzeyde geçmesi için elzem bir gıda maddesidir. Eklemlerde yaşanan kireçlenme, ağrı ve sızı şikayetlerinizi kısa sürede gidermektedir.
  • Birçok diyetisyen tarafından önerilen yağdır. Özellikle kilo vermek isteyip yağı hayatından çıkaramayan kişilere sindirim kolaylığından ötürü Trabzon, Rize ya da Giresun yayla tereyağı önerilmektedir.

Yayla Tereyağı Fiyatları Nasıldır?

Yayla tereyağı almak isterseniz, hem içerisine %1 oranında bile katkı maddesi katılmamış, hem de ekonomik alışverişin adresi Köyde.Com’dur. Siteden 500 gram doğal yayla tereyağı fiyatı konusunda bilgi alabilirsiniz. İsteğinize göre sepetinize ürününüzü ekleyerek kısa süre içerisinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.