Gerçek Anzer Balı Nereden Alınır?

Gerçek Anzer Balı Nereden Alınır?

Rize’de üretimi yapılan Anzer balı için Türkiye’deki tek üretim yeri Rize’dir. Bu nedenle gerçek Anzer balı ile tanışmak ve bu özel balı tüketmek isteyenlerin bu yörede üretimi yapılan balları tercih etmesi gerekir. Ünü Türkiye’yi aşan bu bal çeşidi, gerçek bal kalitesini sunabilmesi adına üretim aşamalarından itibaren bir dizi testten geçmektedir. Resmi kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle sürdürülen bu işlemlerin ardından gerçek Anzer balı, firmalar tarafından satışa çıkarılabilmektedir. Bu nedenle satın alınacak yerlerde bu tip güvenlik detaylarına dikkat edilmelidir.

Anzer Balı Üretim Noktaları Nerelerdir?

İkizdere İlçesi Yukarı Anzer Ballıköy ve Aşağı Anzer Çiçekli Köyü’nde üretim yapılmaktadır. Anzer balı için Türkiye’deki iki önemli merkez bu iki yer olurken, burada yapılan üretimler ile birlikte bir sonraki hasat dönemine kadar ihtiyaç duyulan bal temin edilmektedir. Ana vatanı Rize olan ürün, çok yüksek üretim olmadığından dolayı fiyatı da normal ballara göre farklıdır. Bölgedeki flora zenginliği, üretilen balın dünyanın en kaliteli ve en sağlıklı balın elde edilmesini sağlar. Tüm bu eşsiz lezzet ve sağlık için ise Köyde.com aracılığı ile gerçek Anzer balının satın alınması yeterlidir.

Gerçek Anzer Balı Nerede Bulunur?

Balın en lezzetli ve özel hali olan Anzer balı için Türkiye’de ilk tercih edilecek adreslerden birisi Köyde.com’dur. Bölgesinde, toplanma zamanında toplanarak tüketim için hazır hale getirilen gerçek Anzer balının şifasına ve lezzetine Köyde.com ile ulaşabilirsiniz. Katkısız bir şekilde tamamen doğal olarak üretilen Anzer balları, yöresinden temin edilmiş ve tüm kontrolleri yapılmış durumda. 500 gram ve 980 gram olarak iki farklı kavanoz seçeneği ile birlikte satışa sunulan Anzer balı için dilediğiniz şekilde sipariş verebilirsiniz.